Fabrikant: Tuindeco

Carefree Protect dekkend

31.9574.95

Wissen
Levering in heel Nederland en België!

Beschrijving

Carefree Protect coating. Dekkend.

CAREFREE PROTECT® is een revolutionair en uniek product om zowel hout als beton in optimale conditie te houden en zeer langdurig te beschermen tegen weersinvloeden, indringing van vocht, UVstraling en temperatuurswisselingen.

Enkelzijdig aangebracht op geschaafd hout gebruikt u ca. 1 ltr. per 6 m².

CAREFREE PROTECT® is gebaseerd op ultramoderne nanotechnologie; is watergedragen en bevat geen organische oplosmiddelen.CAREFREE PROTECT® heeft dermate uniek eigenschappen dat het de komende jaren en decennia voor een ware revolutie in beton- en houtprotectie zal gaan zorgen. CAREFREE PROTECT® is bijzonder eenvoudig te verwerken zonder speciale vakkennis, zonder tijdrovende voorbehandelingen en zonder speciale gereedschappen. CAREFREE PROTECT® zorgt voor een vochtafsluitende afwerking van beton en is bovendien algwerend, schimmelwerend en roestwerend. CAREFREE PROTECT® is uitermate geshikt voor iedere houten, betonnen of steenachtige ondergrond. CAREFREE PROTECT® voorkomt de lelijke kalkuitbloei van betonproducten. CAREFREE PROTECT® heeft niet de nadelen van beitsen, verf en coatings zoals blaarvorming, kleurverlies en voortdurend terugkerend onderhoud. CAREFREE PROTECT® heeft een hoog penetratievermogen, waardoor de structuur van het behandelde product mooi zichtbaar blijft. CAREFREE PROTECT® heeft geen primer of grondverf nodig en kan zonder schuren rechtestreeks op een schone en droge ondergrond worden aangebracht. CAREFREE PROTECT® zorgt voor een fraaie afwerking van uw betonproducten, zoals bestratingen, betonschuttingen en dakpannen waar u jarenlang geen omkijken meer aan heeft. CAREFREE PROTECT® is uitermate geschikt voor de duurzame bescherming en verfraaiing van houten producten, zoals blokhutten, tuinschermen, meubelen en vlonders.

Extra informatie

Gewicht 200 kg
Kleur

Zwart, Antraciet, Groen

Inhoud

1 L, 2.5 L

Waar bent u naar op zoek?

Al iets in gedachte? Laat u verder inspireren en ontdek diverse materialen, afwerkingen, afmetingen en accessoires. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Vind uw droomproduct hier! Uitgebreide shop.

Van tuinhuizen tot bloembakken en van overkappingen of veranda's tot tuinafscheidingen. Houtkoning heeft het in huis.

Bezoek de shop