Over ons

Alles voor een perfect buiten

Houtkoning verkoopt mooi en betrouwbaar tuinhout voor een eerlijke prijs. Van blokhutten, overkappingen, veranda’s en vlonders tot bloembakken, dierenverblijven, tuinmeubelen en bouw- en onderhoudsmaterialen. Kortom, Houtkoning levert alles voor een perfect buiten! Zit uw product er toch niet bij? Of heeft u een speciale wens? Dan maken wij dit speciaal voor u op maat. Wat uw verzoek ook is, wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Houtkoning voor uw project

Ons streven is om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Alle zelfbouwartikelen in onze winkel worden geleverd met een bouwtekening of beschrijving voor montage. Door de eenvoudige constructies is het dan ook heel goed mogelijk om dit zelf te doen. Natuurlijk bieden wij ook service voor plaatsing en montage. Onze vakmensen helpen u graag.

U kunt de producten zelf ophalen maar ook laten bezorgen. Wij leveren in heel Nederland en België. Betalen kunt u door middel van een overschrijving, via IDEAL, via Paypal of gewoon contant bij afhalen! Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgkosten. Ons systeem rekent de kosten voor bezorging automatisch uit voordat u de bestelling plaatst. Dit op basis van gewicht en afstand. Wij proberen deze prijzen uiteraard zo laag mogelijk te houden.

Resultaatgericht

Bij Houtkoning gaan wij alleen voor het beste resultaat. Daarom werken wij met materialen van kwaliteit. En wat uw idee ook is, wij zullen altijd proactief met u mee denken en advies geven op basis van onze jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Dus aarzel niet om contact op te nemen voor al uw vragen en opmerkingen. U kunt ook een afspraak maken om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Kies voor Houtkoning!

Ga voor eerlijke kwaliteitsproducten, die vakkundig geplaatst kunnen worden met een goede nazorg.

1 tot 5 jaar garantie

Afhankelijk van het type product product geven wij 1 tot 5 jaar garantie.

Lees alles over de garantie

Plaatsing en montage

Wanneer gewenst kunnen wij zorg dragen voor plaatsing en montage, wij maken een montage offerte in overleg.

Lees alles over montage

Kwaliteit

Houtkoning werkt met mooie en eerlijke materialen, meer weten over de kwaliteit?

Lees alles over onze materialen

Betalen, afhalen en bezorgen

Heeft u vragen over betalen, afhalen en/of bezorgen?

Lees hier alles wat u wilt weten

Bezoek ons magazijn

Wij helpen u persoonlijk verder.

© Houtkoning.nl 2024 kvk: 58550720 btw: NL 001913242B44 iban: NL62 RABO 0314 2039 58 bic: RABONL2U
Made by WappStars