Winkel2718 Producten

Hier vindt u alle producten van tuinhout voor een perfect buiten!
En meer.. Ruim assortiment met keuze uit diverse modellen, materialen,
afwerkingen en afmetingen. Kijkt u eens rustig rond.

Meer over onze winkel
Winkel

Filter productenToon alle filters

Productcategorieën

Filter op

Filter op

Filter op

Filter op

Tuinhout kopen bij Houtkoning.nl

Met tuinhout creëert u de perfecte basis voor uw tuin, patio of balkon. Tuinhouten producten geven sfeer aan grote en kleine buitenruimtes en zijn geschikt voor alle tuinprojecten. Door de natuurlijke uitstraling van tuinhout maakt u van uw buitenplaats een fijne en rustgevende plek.

Tuinhouten producten

Houtkoning heeft een ruim assortiment aan prachtige tuinhouten producten. Constructies zoals blokhutten, tuinhuizen, veranda’s of sauna’s maar ook hoogwaardige buitenverblijven zoals vakantiewoningen, trekkershutten en barrels. Vergeet daarnaast uw buitenplaats niet aan te kleden met de mooiste houten bloembakken en tuinmeubelen of met een gezellige terrasverwarmer.

Of creëer extra opbergruimte in een van onze tuinhouten bergingen of garages. Maar ook onder overkappingen als carports en priëlen. Houtkoning denkt ook aan het verblijf van uw trouwe vriend(en). Neem eens een kijkje in ons assortiment aan paardenstallen of andere dierenverblijven. Ook de kids worden niet overgeslagen. Voor hen bieden we namelijk tuinhouten speeltoestellen en buitenspeelgoed.

Maak uw tuin helemaal compleet met een van onze tuinafscheidingen. Tuinschermen, tuinpoorten, tuinhekken en poortframes. Deze kunnen stuk voor stuk zorgen voor een prachtige afzetting van uw tuin.

De producten bevatten of kunnen worden aangevuld met de benodigde opties. Houtkoning biedt een totaalpakket en levert naast tuinhout dus ook dakgoten, ramen en deuren, kunstgras en andere bouw- en onderhoudsproducten, toebehoren of accessoires. Naast complete producten is het ook mogelijk om los tuinhout te bestellen als u zelf aan de slag wilt gaan.

Tuinhout soorten

Houtkoning werkt uitsluitend met tuinhout van kwaliteit en met de juiste karaktereigenschappen. Onderhoud uw producten goed met de juiste onderhoudsmiddelen en heb enorm lang plezier van uw tuinhout! Elk tuinproduct in ons assortiment is gemaakt van de juiste houtsoort die past bij de functie van het product. In de omschrijving van elk product kunt u de houtsoort vinden. De soorten tuinhout die houtkoning gebruikt:

  • Bamboe
  • Composiet
  • Eikenhout
  • Gekleurd
  • Hardhout
  • Lariks – Douglas
  • Rondhout
  • Steigerhout
  • Vuren en grenen

Tuinhouten zelfbouwartikelen

Ons streven is om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Alle zelfbouwartikelen in onze winkel worden geleverd met een bouwtekening of beschrijving voor montage. Door de eenvoudige constructies is het dan ook heel goed mogelijk om dit zelf te doen. Natuurlijk bieden wij ook service voor plaatsing en montage. Onze technische werknemers helpen u graag. Schuttingen, tuindeuren en poorten worden geleverd zonder montage-instructies. Voor plaatsing hiervan maken wij graag een offerte voor u.

Maatwerk tuinhout

Een groot deel van onze collectie kunnen we aanpassen aan uw wensen. Ook kunnen we natuurlijk meubels maken die niet in onze collectie staan. Het tuinhouten product wordt dan volledig naar uw wens en situatie op maat gemaakt. U kunt altijd een afspraak maken om uw droomproject met ons te bespreken.

Tuinhout laten bezorgen

Bij Houtkoning.nl kunt u uw tuinhouten producten zelf ophalen maar ook laten bezorgen. Hout is een zwaar materiaal en de tuinproducten kunnen, ondanks dat wij deze slim verpakken, erg groot zijn. Wij leveren in heel Nederland en België op afspraak. Betalen kunt u door middel van een overschrijving, via IDEAL, via Paypal of gewoon contant bij afhalen! Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgkosten. Ons systeem rekent de kosten voor bezorging automatisch uit voordat u de bestelling plaatst. Dit op basis van formaat, gewicht en afstand. Wij proberen deze prijzen uiteraard zo laag mogelijk te houden.

Wat is uw tuinproject?

Wat uw tuinproject ook is, u maakt het perfect met het tuinhout van Houtkoning.nl. Heeft u al iets in gedachte? Neem dan een kijkje in onze online winkel voor meer tuininspiratie. Ontdek diverse materialen, afwerkingen, afmetingen en accessoires. Er is meer mogelijk dan u denkt! Ook als u nog niet helemaal zeker bent van uw tuinproject, kunt u in de winkel van Houtkoning.nl de mooiste tuin ideeën opdoen. Als ervaren houtspecialist geven wij u graag advies. Heeft u een vraag of opmerking? Of komt u er niet helemaal uit? Neemt u dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

Lees de volledige beschrijving